Valk Seasons Herfst

De Valk Versmarkt in Voorschoten heeft een groot assortiment aan top kwaliteit producten zoals een eigen slagerij, vis, brood, kaas van eigen boerderij. Vanuit de Valk Versmarkt was er behoefte aan een seizoens magazine om meer nadruk te leggen op culinair, wijn en eigen producten. Zo is het Valk Seasons magazine ontstaan, een culinair tijdschrift met heerlijke recepten, verse producten en volop lekkernijen als inspiratie.

De herfsteditie bestaat uit interessante artikelen over de Heineken familie, de redactie van Valk Seasons bracht een bezoek uit aan de Veluwe en sprak oa. met Wildpraat. Italië als wijnland komt aan bod met de verschillende wijnstreken.

Recepten

De recepten staan vol van de seizoensproducten zoals artisjok, zoete aardappel en heerlijke appeldesserts. Zoetigheden komen ook aan bod als de heerlijke taarten van Oh My Pie. 

Valk Seasons Winter/Kerst

Een eigen Versmarkt magazine is niets zonder heerlijke kerstrecepten. In deze editie staan twee heerlijke kerstmenu’s, inpaktips feestelijke cocktails en tips voor de beste wijnen bij de gerechten.

Recepten

Winter gerechten alleen bereiden in de keuken? Nergens voor nodig met de Big Green Egg. In de winter editie staan drie gerechten die perfect op de barbecue bereid kunnen worden. 

 

In de kerstvakantie is er ook genoeg te doen voor de kleintjes, de redactie heeft drie recepten bedacht die gemakkelijk te bereiden zijn. Met oa. ‘fluffy cinnamon rolls’.