Valk Seasons

Concept, redactie en art-direction

Voor Valk Exclusief in samenwerking met de Valk Versmarkt in Voorschoten heeft VLR een culinair tijdschrift ontwikkeld. In dit tijdschrift draait alles om verleiding, lekker eten en drinken. Heerlijke Recepten, wijnverhalen, leuke cadeau ideeën en interessante verhalen rondom goed eten komen aan bod.

Valk Seasons Zomer 2024

Barbecueën is en blijft een traditie tijdens zee zomermaanden. Heb je nood aan eens wat nieuwe ideeën dit jaar? Dan vind je die volop in de nieuwe Valk Seasons. 

Recepten

Ontdek ook de favorieten van de afdelingschefs van de Valk Versmarkt in Voorschoten. En ontdek welke picknickmand bij jou past. Zo ga je voorbereid de zomer in. 

Valk Seasons Winter 2023

De feestdagen editie van de Valk Seasons is er weer! Boordevol met heerlijke recepten, van zoet tot hartig, van hoofdgerecht tot dessert. Een leuk interview met DE kerstfan van Nederland: Christmaholic, kan ook niet missen in deze editie.

Recepten

Ontdek ook de favorieten van de afdelingschefs van de Valk Versmarkt in Voorschoten. Zo ga je voorbereid de feestdagen in.

Valk Seasons

Concept, redactie en art-direction

Voor Valk Exclusief in samenwerking met de Valk Versmarkt in Voorschoten heeft VLR een culinair tijdschrift ontwikkeld. In dit tijdschrift draait alles om verleiding, lekker eten en drinken. Heerlijke Recepten, wijnverhalen, leuke cadeau ideeën en interessante verhalen rondom goed eten komen aan bod.

Valk Seasons Herfst 2022

De herfsteditie bestaat uit interessante artikelen over de Heineken familie, de redactie van Valk Seasons bracht een bezoek uit aan de Veluwe en sprak oa. met Wildpraat. Italië als wijnland komt aan bod met de verschillende wijnstreken.

Recepten

De recepten staan vol van de seizoensproducten zoals artisjok, zoete aardappel en heerlijke appeldesserts. Zoetigheden komen ook aan bod als de heerlijke taarten van Oh My Pie. 

Valk Seasons Winter/Kerst

Een eigen Versmarkt magazine is niets zonder heerlijke kerstrecepten. In deze editie staan twee heerlijke kerstmenu’s, inpaktips feestelijke cocktails en tips voor de beste wijnen bij de gerechten.

Recepten

Winter gerechten alleen bereiden in de keuken? Nergens voor nodig met de Big Green Egg. In de winter editie staan drie gerechten die perfect op de barbecue bereid kunnen worden. 

 

In de kerstvakantie is er ook genoeg te doen voor de kleintjes, de redactie heeft drie recepten bedacht die gemakkelijk te bereiden zijn. Met oa. ‘fluffy cinnamon rolls’.