Valk Exclusief Magazine Nr. 53

Wij leveren zowel de content als de vormgeving van het Valk Exclusief magazine. In nauwe samenwerking met Valk Exclusief hebben wij een luxe glossy bedacht wat de luxe en moderne uitstraling van de Valk Exclusief hotels weerspiegeld. Met veel aandacht voor reizen, gastronomy, hotellerie, architectuur, hospitality en natuurlijk de familie Van der Valk. Vier keer per jaar komt de glossy uit en is verkrijgbaar in alle Valk Exclusief hotels. 

Na het tv-programma ‘Op zoek naar Joseph’ in 2008 groeide Freek Bartels (36) uit tot een gevestigde naam in de musicalwereld. Vanaf maart toert een nieuwe versie van ‘Les Misérables’ door het and waarin de zachtaardige Tilburger de rol speelt van de brute Javert.

Natuurschatten

Het lentenummer is weer een heerlijke editie. Het weer gaat weer beter worden, dus wandelroutes, nationale parken en expositie uitjes zijn de hoofdonderwerpen. Maar ook bouwnieuws over de hotels Wolvega-Heerenveen, Emmen en Dordrecht. Frisse lente items voor jezelf of in huis zijn te vinden bij de lifestyle pagina’s.

Valk Exclusief Magazine Nr. 52

Als presentator is ze de ‘beheerste vrouw die alles onder controle heeft’. In het dagelijks leven combineert Astrid Joosten deze kwaliteiten met een flinke teug joie de vivre. Letterlijk, want als zij met haar wijnclub afspreekt, gaat menig fles open. Astrid Joosten praat met Valk over haar werk en wijnen in dit extra dikke feestnummer.

Cocktails & Kerst

Het winternummer is een extra dik feestnummer. Updates over het nieuwe Hotel Eindhoven-Best, cocktails van Nolet die worden geserveerd in Hotel Schiedam en een interview met Henk Angenent, de winnaar van de laatste elfstedentocht in 1997. Kerstcadeus inspiratie? Die zijn te vinden in de lifestyle sectie en de mooiste decoratie bij Menno Kroon.

Valk Exclusief Magazine Nr. 51

Musicalvedette Pia Douwes schittert weer op de bühne. Na drie jaar van min of meer gedwongen rust is ze terug met Broadway-hit The Prom. ,,Ik kon een tijd even helemaal niks.”

Musicaldiva Pia Douwes schittert op de cover van het Valk Exclusief herfstnummer. Pia praat met Valk over haar nieuwe musical ‘The Prom’.

Activiteiten in en rondom het hotel

Ontzettend veel activiteiten rondom de hotels deze herfst.  Verschillende musea en exposities worden genoemd.

Interesse een een huwelijk bij Valk Exclusief? Dat is zeker mogelijk! Een prachtige inkijk bij een huwelijk dat zich plaatsvond afgelopen zomer bij Kasteel Terworm. 

Dit allemaal, en nog veel meer is te lezen in Valk Exclusief Magazine Nr. 51