Valk Exclusief Magazine

Concept, redactie en art-direction

Voor Valk Exclusief heeft VLR een luxe glossy magazine ontwikkeld die zowel de Valk Exclusief hotels als de omgeving en de familie uitlicht. Het magazine bevat artikelen en vele mooie foto’s van de suites en faciliteiten van de hotels, overheerlijke gerechten uit de restaurants, de prachtige omgeving en bezienswaardigheden in de steden waar de hotels liggen. Maar het magazine ook veel interviews en persoonlijke verhalen van de van der Valk familie, hun medewerkers en hun gasten.

 

Bijna tien jaar na zijn podiumdebuut geeft Danny Froger (35) zijn eerste eigen concert. Ook vriendin Ann Dominique Wilten (33), die een eigen baby-kinderlijn aan het ontwikkelen is, is druk. Toch wordt tijd ingeruimd voor gezinsuitjes, zoals bij Van der Valk.

 

Danny & Do schitteren op de cover van het Valk Exclusief herfstnummer.

Herfst in de hotels

Herfst, de tijd van vallende blaadjes en knisperend haardvuur.  Genoeg te doen in en rondom de hotels. Wat dacht je van een 260km wandeling die dwars door Friesland, Drenthe en Overijssel gaat? Precies, genoeg te doen dus!

 

Dit en nog veel meer is te lezen in Valk Exclusief Magazine Nr. 55

Valk Exclusief Magazine Nr. 54

Nadat Florine Hofstee (33) Echte Gooische Meisjes had verlaten, keerde ze drie jaar geleden terug als Echte Gooische Moeder. Met succes: sinds mei is op Videoland het derde seizoen te zien van de realityserie.

Florine schittert op de cover van het Valk Exclusief zomernummer.

Een nieuw hotel geopend

Het is zomer, en dat vraagt om zomerse activiteiten. Met veel muziekfestivals, sportevenementen en exposities is het nog moeilijk om te kiezen.

 

Ontzettend veel activiteiten rondom de hotels deze herfst.  Verschillende musea en exposities worden genoemd.

Ook nieuw: Hotel Eindhoven-Best is deze zomer geopend. Een Next-Level hotel met prachtig interieur. Ga dat zien!

 

Dit allemaal, en nog veel meer is te lezen in Valk Exclusief Magazine Nr. 54

Valk Exclusief Magazine Nr. 53

Wij leveren zowel de content als de vormgeving van het Valk Exclusief magazine. In nauwe samenwerking met Valk Exclusief hebben wij een luxe glossy bedacht wat de luxe en moderne uitstraling van de Valk Exclusief hotels weerspiegeld. Met veel aandacht voor reizen, gastronomy, hotellerie, architectuur, hospitality en natuurlijk de familie Van der Valk. Vier keer per jaar komt de glossy uit en is verkrijgbaar in alle Valk Exclusief hotels. 

Na het tv-programma ‘Op zoek naar Joseph’ in 2008 groeide Freek Bartels (36) uit tot een gevestigde naam in de musicalwereld. Vanaf maart toert een nieuwe versie van ‘Les Misérables’ door het and waarin de zachtaardige Tilburger de rol speelt van de brute Javert.

Natuurschatten

Het lentenummer is weer een heerlijke editie. Het weer gaat weer beter worden, dus wandelroutes, nationale parken en expositie uitjes zijn de hoofdonderwerpen. Maar ook bouwnieuws over de hotels Wolvega-Heerenveen, Emmen en Dordrecht. Frisse lente items voor jezelf of in huis zijn te vinden bij de lifestyle pagina’s.

Valk Exclusief Magazine Nr. 52

Als presentator is ze de ‘beheerste vrouw die alles onder controle heeft’. In het dagelijks leven combineert Astrid Joosten deze kwaliteiten met een flinke teug joie de vivre. Letterlijk, want als zij met haar wijnclub afspreekt, gaat menig fles open. Astrid Joosten praat met Valk over haar werk en wijnen in dit extra dikke feestnummer.

Cocktails & Kerst

Het winternummer is een extra dik feestnummer. Updates over het nieuwe Hotel Eindhoven-Best, cocktails van Nolet die worden geserveerd in Hotel Schiedam en een interview met Henk Angenent, de winnaar van de laatste elfstedentocht in 1997. Kerstcadeus inspiratie? Die zijn te vinden in de lifestyle sectie en de mooiste decoratie bij Menno Kroon.