Valk Exclusief Eropuit

Nieuw in 2022 hebben wij het Eropuit magazine ontwikkeld voor Valk Exclusief. De opdracht was een aantrekkelijk magazine te maken voor de gasten die meer de hotels en de omgeving onder de aandacht brengt maar onderscheidend genoeg is van het Valk Exclusief magazine.

Wij hebben dit bereikt door een reisgids te creëren in een handig meeneem formaat met een moderne frisse uitstraling. De nadruk qua inhoud ligt bij het laten zien hoe mooi en veelzijdig Nederland is en wat voor leuke activiteiten er per provincie te doen is. Dit is natuurlijk ideaal te combineren met een verblijf in een Valk Exclusief hotel.

 

Valk Exclusief Eropuit Zomer

Warmte en zon. Eindelijk! En wat hoort er bij warmte en zon? Ijs natuurlijk. In de zomereditie genoeg plekjes te vinden waar je heerlijke ijsjes kan halen om op te eten. 

Valk Exclusief Eropuit Zomer

Toch op zoek naar meer natuur? Zoek het dit keer hogerop. Vele uitkijktorens te vinden in deze editie. Kijk ook goed uit voor verschillende soorten vogels. Misschien zie je wel een hele aparte?

Valk Exclusief Eropuit Lente

Lente! De bloemetjes komen uit en de dieren komen uit hun winterslaap. Perfecte tijd dus om op zoek te gaan naar een mooi bosje bloemen en dieren te spotten. En: dat mooie bosje bloemen ga je niet zomaar kopen, nee, dat ga je natuurlijk wel zelf plukken!

Valk Exclusief Eropuit Lente

Natuurparken, maar ook dierenparken staan op de agenda dit seizoen. Spot de Zebra’s in GaiaZOO, de schotse hooglander op de Veluwe of de geitjes en schapen in de dierenparken.

Valk Exclusief Eropuit Winter

Je zou denken dat de winter de tijd van het jaar is om binnen te blijven, maar er is weer genoeg te ondernemen dit seizoen. Wat dacht je ervan om je kennis en cultuur bij te werken? Genoeg leuke musea om te bezoeken tijdens de donkere maanden.

Valk Exclusief Eropuit Winter

verschillende leuke musea zijn er te vinden tijdens de winter, voor jong en oud, modern en klassiek. Genoeg keuze voor iedereen. Ga bijvoorbeeld naar Museum Omniversum in Den Haag. Gave grootbeeldfilms, tot experimenten en raming.

Valk Exclusief Eropuit Kerst

De mooiste periode van het jaar is er weer: Kerst. Verlichting, markten, concerten en kerstcircussen. Het is er allemaal weer dit jaar. Kijk in de gids voor allerlei activiteiten om te ondernemen.

Valk Exclusief Eropuit Kerst

De feestdagen zijn al stressvol genoeg, want denk je ervan om ook even te ontspannen tussendoor? Heerlijk een dagje naar de Wellness bij de Valk Exclusief hotels. Daarna gelijk door naar een kerstmarkt voor een Glühwein. Perfecte dag!

Valk Exclusief Eropuit Herfst

Herfst: De periode van goudkleurige blaadjes, paddestoelen en heerlijk frisse ochtenden. De herfsteditie van Valk Exclusief Eropuit staat vol met paddenstoelen en unieke plekjes waar je maar al te graag heen wilt. Kleinste bioscoop van Nederland bezoeken bijvoorbeeld? Doen!

Valk Exclusief Eropuit Herfst

In het herfstnummer neemt Valk Eropuit je mee naar verschillende pompoenboerderijen door het land. Want wat is herfst zonder het snijden van pompoenen?

Vergeet ook de heerlijke boswandelingen niet en ga opzoek naar paddenstoelen. Maar pas op! Niet elke paddenstoel kan je plukken en opeten.

Valk Exclusief Eropuit Zomer

Zon, zee en strand. De zomereditie van Valk Exclusief Eropuit staat vol met wateractiviteiten. Of je nou rustig aan wilt doen op het strand, of een sport wilt beoefenen. Er is voor iedereen wat wils.

Valk Exclusief Eropuit Zomer

In het zomernummer neemt Valk Eropuit je mee naar Limburg. Want het is zoveel meer dan alleen heuvellandschappen. 

Er zijn leuke festivals te bezoeken, denk aan heerlijke food-festivals, maar ook muziekfestivals.

Valk Exclusief Eropuit Lente

In de lente is het tijd om weer écht naar buiten te gaan. Niet te warm en niet te koud. Perfecte weer voor een flinke wandeltocht! En dat is precies wat er in de 5e editie van Valk Eropuit staat. Vele wandeltochten door alle provincies van Nederland. Genieten!

Lente evenementen

Lekker op pad met het gezien of vrienden. Genoeg evenementen dit seizoen! Van festivals tot lammetjes knuffelen, er is voor ieder wat wils.

Valk Exclusief Eropuit Winter

In de winter weinig buitenshuis te doen? Valk Eropuit heeft erg leuke evenementen bij elkaar gevonden die zicht buiten afspelen. Het Amsterdam Light Festival, Ijsbeelden festival en de winterefteling zijn nog maar een kleine greep uit de lange lijst. Toch een beetje koud geworden? Een warme chocomelk bij het Valk Exclusief hotel doet wonderen.

Winter evenementen

Winter draait vaak wel iets meer om rust. Even jezelf verwennen met een wellness, goed bed en heerlijk ontbijt. Misschien een mooie wandeling door de bossen? Bij Valk Eropuit is alles mogelijk.