Valk Exclusief Eropuit

Nieuw in 2022 hebben wij het Eropuit magazine ontwikkeld voor Valk Exclusief. De opdracht was een aantrekkelijk magazine te maken voor de gasten die meer de hotels en de omgeving onder de aandacht brengt maar onderscheidend genoeg is van het Valk Exclusief magazine.

 

Wij hebben dit bereikt door een reisgids te creëren in een handig meeneem formaat met een moderne frisse uitstraling. De nadruk qua inhoud ligt bij het laten zien hoe mooi en veelzijdig Nederland is en wat voor leuke activiteiten er per provincie te doen is. Dit is natuurlijk ideaal te combineren met een verblijf in een Valk Exclusief hotel.

 

Valk Exclusief Eropuit Herfst

Herfst: De periode van goudkleurige blaadjes, paddestoelen en heerlijk frisse ochtenden. De herfsteditie van Valk Exclusief Eropuit staat vol met paddenstoelen en unieke plekjes waar je maar al te graag heen wilt. Kleinste bioscoop van Nederland bezoeken bijvoorbeeld? Doen!

Valk Exclusief Eropuit Herfst

In het herfstnummer neemt Valk Eropuit je mee naar verschillende pompoenboerderijen door het land. Want wat is herfst zonder het snijden van pompoenen?

 

Vergeet ook de heerlijke boswandelingen niet en ga opzoek naar paddenstoelen. Maar pas op! Niet elke paddenstoel kan je plukken en opeten.

Valk Exclusief Eropuit Zomer

Zon, zee en strand. De zomereditie van Valk Exclusief Eropuit staat vol met wateractiviteiten. Of je nou rustig aan wilt doen op het strand, of een sport wilt beoefenen. Er is voor iedereen wat wils.

Valk Exclusief Eropuit Zomer

In het zomernummer neemt Valk Eropuit je mee naar Limburg. Want het is zoveel meer dan alleen heuvellandschappen. 

 

Er zijn leuke festivals te bezoeken, denk aan heerlijke food-festivals, maar ook muziekfestivals.

Valk Exclusief Eropuit Lente

In de lente is het tijd om weer écht naar buiten te gaan. Niet te warm en niet te koud. Perfecte weer voor een flinke wandeltocht! En dat is precies wat er in de 5e editie van Valk Eropuit staat. Vele wandeltochten door alle provincies van Nederland. Genieten!

Lente evenementen

Lekker op pad met het gezien of vrienden. Genoeg evenementen dit seizoen! Van festivals tot lammetjes knuffelen, er is voor ieder wat wils.

Valk Exclusief Eropuit Winter

In de winter weinig buitenshuis te doen? Valk Eropuit heeft erg leuke evenementen bij elkaar gevonden die zicht buiten afspelen. Het Amsterdam Light Festival, Ijsbeelden festival en de winterefteling zijn nog maar een kleine greep uit de lange lijst. Toch een beetje koud geworden? Een warme chocomelk bij het Valk Exclusief hotel doet wonderen.

Winter evenementen

Winter draait vaak wel iets meer om rust. Even jezelf verwennen met een wellness, goed bed en heerlijk ontbijt. Misschien een mooie wandeling door de bossen? Bij Valk Eropuit is alles mogelijk.

Valk Exclusief Eropuit Kerst

‘It is the most wonderful time of the year.’ Een speciale kersteditie van Valk Eropuit. Vol met ideeën om te doen tijdens en rondom Kerst.

Kerst evenementen

Zo worden de mooiste en leukste kerstmarkten genoemd in de buurt van de Valk Exclusief hotels. Heerlijke wandelingen, en kun je zien hoe de hotels in kerstsfeer zijn versierd.

Valk Exclusief Eropuit Herfst

Herfst. Misschien wel de mooiste periode van het jaar. Maar wat te doen? Valk Eropuit geeft genoeg tips om te genieten van deze periode. Wandelingen door het bos? Prachtig te doen in oa Limburg. Het regent? Dan is een museum een goed idee. Noord-Holland heeft prachtige musea waar je je uren kan vermaken. 

Herfst evenementen

Prachtig droog weer en zin in kunst? Flevoland zal je niet teleurstellen, bekijk de architectuur in Almere of de landschapskunst in Lelystad.